ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5



Χωρίς βροχή, αλλά με σκόρπια νερά και έντονη υγρασία σε πολλά τμήματα της πίστας εξελίχθηκε η διαδικασία των πρώτων ελεύθερων δοκιμών στο Mugello, αποθαρρύνοντας το μισό σχεδόν grid να συμμετέχει στην διαδικασία.
Εξ’ ου και τα «περίεργα» αποτελέσματα…

Οι αναβάτες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την συμπεριφορά των βρόχινων και intermediate ελαστικών της Michelin. Τα δεύτερα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από την εποχή που η Bridgestone χρήσθηκε η μονομάρκα του MotoGP.

Και τις δύο φάσεις ξεκίνησε ο Michele Pirro και στην συνέχεια ακολούθησαν οι υπόλοιποι.

Ο ιταλός δοκιμαστής της Ducati θα είναι για άλλη μια φορά το wild card του αγώνα, ενώ έντονη είναι η παρουσία του Casey Stoner στα κόκκινα boxes, συζητώντας με όλους τους αναβάτες και τους μηχανικούς της αρμάδας.

Ο Gigi κόβει – ράβει από φέριγκ έως αεροτομές, «όλα τα σφάζω – όλα τα μαχαιρώνω», δεδομένου ότι παίζει εντός έδρας, η διαμόρφωση της πίστας τον βολεύει και εν πάσει περιπτώσει, βρε αδελφέ, πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερον ετοιμοπόλεμος για το 2017, όταν θα σκάσει μύτη η βαριά βιομηχανία μετάλλου…

Και φυσικά, όπως κάθε χωριό διαθέτει τον τρελό του, έτσι και το MotoGP διαθέτει τον Baz του…
…ο οποίος εξ’ αρχής όρμησε στην πίστα με slicks!

Στο box της Yamaha ξανασηκώθηκε παραβάν κατά τα λεγόμενα των επί τόπου ρεπόρτερς, ενώ ο Vale μπαινόβγαινε στην πίστα χωρίς να ολοκληρώνει γύρους, δοκιμάζοντας στην έξοδο του pitlane εκκινήσεις…

Ο Dylan του motogp.com κατόρθωσε να τρυπώσει στο box του Vale και ανέφερε ότι οι μηχανικοί ασχολούνται με τα υγρά του συμπλέκτη, ενώ λίγο αργότερα η Yamaha επιβεβαίωσε (αορίστως) ότι ο Rossi δοκιμάζει «κάτι» στον συμπλέκτη, γι’ αυτό και σηκώθηκε ο «τοίχος».
Οι μεταβολές στον συμπλέκτη δεν ήταν μόνον μηχανικές, αλλά και λογισμικές, εξ’ ου και οι συνεχείς δοκιμές εκκίνησης.

Περισσότερα σε λίγο για το FP2…

About Moto-Press

Διαδικτυακό portal για τους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες MotoGP.
«
Επόμενο
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενο
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top