ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Τελείωσε κι αυτό. Έχουμε επίσημους πρωταθλητές για το 2011. Βεβαίως, αρκετοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν να ανακηρύξουν πρωταθλητές από την επομένη του αγώνα των Μεγάρων, διότι απλώς δημοσιογραφούν από την ταράτσα τους. Και επειδή, ουσιαστικώς, δεν άλλαξε κάτι με τις επισημάνσεις των τεχνικών εφόρων, οι πρόωρες ανακηρύξεις πρωταθλητών δια του τύπου δεν αλλάζουν. Δηλαδή, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Η ελληνική πραγματικότητα στα μεγαλεία της. Το ότι τήρησα τους στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας και δεν έσπευσα (για άλλη μια φορά) να γεμίσω με (δημοσιογραφικά) περιττώματα τον τόπο, θα επιβραβευθεί (για άλλη μια φορά) με το βραβείο της ανοικτής παλάμης. Θα μπορούσα, για παράδειγμα, να ανακοινώσω νικητές και πρωταθλητές αμέσως μετά τον αγώνα και σε περίπτωση που δεν επαληθεύονταν τα δημοσιευμένα, να τα φορτώσω στον ανεύθυνο και αναξιόπιστο ταξιτζή που μου προσκόμισε έναντι ακριβού τιμήματος τα εκτυπωμένα αποτελέσματα.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά. Δεν θα το πράξω. Ας πάει στην ευχή του Θεού. Προσφάτως, νιώθω πολύ κουρασμένος από τα τεκταινόμενα στον χώρο. Έτσι κι αλλιώς, κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια (της περιφερόμενης αναξιοπιστίας μ' ένα ποτήρι στο χέρι και ένα πικρό - ανεύθυνο σχόλιο στο στόμα και στο πληκτρολόγιο). Ας είναι καλά.
Θέλω από την ψυχή μου να ευχηθώ σε όλους τους αγωνιζόμενους να είναι καλά, να τους ευχαριστήσω από την καρδιά μου για όλα όσα προσφέρουν με κόπο, πόνο και κόστος στους αγώνες ταχύτητας και να παραμείνουν δυνατοί για να μας προσφέρουν τις ίδιες συγκινήσεις το 2012.

Νάστε καλά λεβέντες.


About Moto-Press

Διαδικτυακό portal για τους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες MotoGP.
«
Επόμενο
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενο
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top