ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


Στο blog του γνωστού ιντερνετικού περιοδικού ebike.gr αναρτήθηκε κείμενο της ομάδας Γιάννη Μπούστα για το πως και το γιατί επέστρεψε. Επίσης έχει αναρτηθεί και βίντεο από την on camera του Γιάννη με γύρους του στα session της Παρασκευής. Τα αναδημοσιεύω (το βίντεο θα το βρείτε πιό κάτω δεξιά στην Αρχική σελίδα). Το original κείμενο δημοσιεύθηκε εδώ.

Team Boustas - Η Επιστροφή

Δεν πιστεύω να σας λείψαμε, έτσι;
Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, φέτος απουσιάσαμε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος από τις πίστες -και ο λόγος δεν είναι άλλος από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, που δε θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την αγωνιστική μας δραστηριότητα. Κάναμε βέβαια πολλά καινούργια πράγματα και ετοιμάζουμε ένα site για να σας τα παρουσιάσουμε (www.teamboustas.net). Θα έχουμε αρκετά να σας πούμε γι’ αυτό προς το τέλος του μήνα.
Τι άλλαξε τελικά και ξαναστήσαμε τη κόκκινη τέντα μας στα Μέγαρα; Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Νίκος Περιστεράς πήρε την απόφαση να επωμιστεί το κόστος του να κατέβει ξανά ο Γιάννης Μπούστας στους αγώνες. Εκτός λοιπόν από προμηθευτής ελαστικών -και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αγωνιστικών ελαστικών της Dunlop για κεντρική και νότια Ελλάδα-, ο Νίκος έγινε και βασικός υποστηρικτής της ομάδας μας.
Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα, τη Παρασκευή πριν το Σαββατοκύριακο του αγώνα, όπου η πίστα των Μεγάρων φιλοξενεί το καθιερωμένο εδώ και χρόνια track day των αγωνιζόμενων -τη τελευταία τους ευκαιρία για προπόνηση και στήσιμο δηλαδή. Από νωρίς το πρωί στη πίστα, το φρεσκοβαμμένο CBR1000RR με το οποίο πήραμε πέρυσι τον τίτλο μπήκε από την αρχή σε ρυθμό αγώνα, παρά την έλλειψη δεδομένων από τη συγκεκριμένη πίστα -στην οποία άλλωστε έχει να γίνει αγώνας από το 2008. Με το καλημέρα, ο Γιάννης γυρνούσε σταθερά στο 58″, έκανε αρκετούς γύρους στο 57″ και στο τελευταίο session της ημέρας, έχοντας φτάσει σε ένα αρκετά ικανοποιητικό setup, μπήκε στο 56″. Αύριο στα χρονομετρημένα, ευελπιστούμε να κινηθούμε ίσως και κάτω από το 56″.5, που είναι το ρεκόρ πίστας που κατέχει ο Γιάννης από το 2007.
Τη σημερινή μέρα, η δουλειά στη τέντα της ομάδας ήταν πολλή και αρκετά πιεστική. Είμαστε ένας μηχανικός λιγότερος από πέρυσι και υποστηρίζουμε ένα μηχανάκι περισσότερο, τον Στράτο Δεβελέκο που τρέχει με τα χρώματα της ομάδας στη κατηγορία Open. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε διαθέσιμη ώρα για φωτορεπορτάζ, χρόνους και άλλα πικάντικα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πάλι καλά που στο τέλος θυμήθηκα να τραβήξω μια φωτογραφία, έστω και στο μάζεμα, έτσι ώστε να έχω κάτι να ανεβάσω σε τούτη τη σελίδα.
Ευτυχώς βέβαια που η PZ Racing camera του CBR μας δούλεψε σήμερα υπερωρίες - και έχω να ανεβάσω ένα video από το σημερινό μας ταχύτερο session, έτσι, για να σας ανοίξω την όρεξη.


Περισσότερα από τα Μέγαρα αύριο, με πλήρες φωτορεπορτάζ, αποτελέσματα από τα χρονομετρημένα και ένα ακόμη video για να χαζέψετε. Είναι περιττό να πω ότι σας περιμένουμε όλους τη Κυριακή για να παρακολουθήσουμε μαζί τον αγώνα που τόσο έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο της πρωτεύουσας. Να είστε στην πίστα πριν τις 11, να δούμε και την θεαματική Open που έχει και τις περισσότερες συμμετοχές!

Μείνετε συντονισμένοι…
Ebike.gr

About Moto-Press

Διαδικτυακό portal για τους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες MotoGP.
«
Επόμενο
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενο
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top