ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

Πενήντα Εννέα συμμετοχές στις ημέρες που ζούμε δεν μπορείς να τις πεις λίγες. Όταν καθημερινά έχεις έναν Βενιζέλο να σπέρνει τον πανικό στις ρούγες και τα σοκάκια, για την σοβαρότητα της κατάστασης που οι ίδιοι δημιούργησαν, τότε θερίζεις απογοήτευση, μιζέρια, εσωστρέφεια, ανησυχία, ενίοτε υστερία και κατακλυσμό αρνητικών συναισθημάτων... Συνεπώς, μάλλον θα έλεγα ότι τις 59 αυτές συμμετοχές τις θεωρώ κατόρθωμα. Είχαμε αύξηση στα Supersport, στα επίπεδά τους την Formula Xtreme και τα Open και μια περίεργη κατάσταση με τα Racing. Στα track days που προηγήθηκαν (εν είδει προπόνησης) διαφαινόταν ότι τα Racing θα παρουσίαζαν μιαν άλλην εικόνα. Επειδή όμως οι μοτοσυκλέτες αυτές ανήκουν σε ελάχιστους ιδιοκτήτες (που δεν είναι οι αναβάτες τους) τα πράγματα σε οποιαδήποτε "στραβή" περιπλέκονται. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες και αναλύσεις γιατί δεν πολυπιστεύω ότι θα προσφέρουν κάτι παραπάνω (αν και έχω σχηματισμένη άποψη, όμως δεν είναι της παρούσης). Το αποτέλεσμα μετρά και αυτό γράφει 5 (ναι πέντε) συμμετοχές και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν. Θέλω να ελπίζω ότι -έστω και την τελευταία στιγμή- θα υπερισχύσει η λογική και η διαπραγματευτική δεινότητα όλων των πλευρών, ούτως ώστε το Σάββατο τα Racing να μας εκπλήξουν ευχάριστα.
Πάντως, θεωρώ το σύνολο της συμμετοχικής εικόνας πολύ ικανοποιητικό για τις εποχές που ζούμε. Και βέβαια να επισημάνω το εξαιρετικά ευχάριστο γεγονός της επιστροφής Μπούστα (όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα).
Οι αναλυτικοί πίνακες έχουν ως εξής:




About Moto-Press

Διαδικτυακό portal για τους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους αγώνες MotoGP.
«
Επόμενο
Νεότερη ανάρτηση
»
Προηγούμενο
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment


Top